BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 4 mars 2009

Basgrupp, maskot, TP & omöjliga böcker

Idag fick vi för oss att vi skulle träffas kl 8 med basgruppen, hos Erik, eftersom Tommy inte fick någon hundvakt och var tvungen att ha med sig Egon. Gruppmaskot!


Vi ringde och fick äntligen ett fältstudiebesök inbokat, kändes himla bra! Sedan funderade vi ut lite fler frågor, och efter det blev vi väldans seriösa och drack kaffe, åt chokladbollar och spelade TP. Team building på hög nivå! ;P


Jag och Erik vann! Titta! Vår gröna grej alldeles ensammen i mitten! :DVid lunchtid gav vi upp för dagen och jag knallade tillbaka till campusområdet. Hade hört ryktas om att Akademibokhandeln fått in fler exemplar av "Kalla det vad fan du vill", men nej, de tog slut igen igår, kanske kommer in nya imorgon. Seriöst. Vi har examinerande seminarium på boken på fredag och jag får inte tag på den. Känns inte sådär skitkul.

I alla fall, satte mig i Röda rummet på universitetsbiblioteket och läste klart häftet om Boendesegregation. Alltid något.

Nu är jag trött, och funderar på att ta mig en tupplur innan jag tar itu med något nytt. Vet inte om jag blir tröttare eller piggare av det dock... Dagens i-landsproblem må hända?

0 kommentarer: