BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag 13 mars 2009

Back to the nineties, Robert underhåller feminister

Igår var jag mest euforisk och dansade runt till Michael Jackson hela dagen. Var ner på stan en sväng med Jessica och Linnéa, gick på systemet och köpte en ny klänning som kanske får göra premiär ikväll. Spännande to say the least, vet inte om jag riktigt insåg vad jag gav mig in på. Tjejorna vägrar låta mig ha på mig något annat nu...

Idag var det föreläsning om en massa feministiska perspektiv mellan 10-12. Blev en ordentlig diskussion i klassen, så jag och kamraterna passade på att använda tiden som så att jag skickade dem en massa fina bilder på Robert Pattinson via bluetooth. haha. Hemskt trevligt tidsfördriv! Nåja, efter det skulle vi göra grupparbete, men det blev inte så mycket gjort. Vi satt mest och spelade musik på mobilerna och taggade inför helgen, så vi gav upp förhållandevis snabbt.

Nu har jag sprungit runt och städat och vikt tvätt så jag ska tordas släppa in brudarna ikväll då det blir förkrök hos mig inför Back to the nineties tema! Kommer säkerligen bli mycket skoj!

Nej om man skulle duscha kanske? Eller kan man köra på skitigt hår i Robert Pattinson stuk (åt alla håll) till klänning och klackar?

0 kommentarer: