BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 26 januari 2009

Plastkort och städning

Skaffade mig ett lånekort och ett kopieringskort till universitetsbiblioteket idag. Två ack så viktiga små plastbitar som gör att jag kan börja ta itu med lite skoluppgifter. Lånade genast litteratur till Kreativt skrivande så jag inte halkar efter ännu mer, ska strax lägga mig och läsa den. "Kiffe Kiffe imorgon" av Faïza Guène (2006). Ska ta med mig litteraturlistan till biblioteket så jag kan låna fler!

Jag har städvecka i korridoren nu. Jäkligt skönt att vi har så seriösa städveckor, det verkar inte vara någon annan korridor som är så noga som vi. Det är alltid rent och snyggt i köket, ingen smutsig disk och allt står på sin plats! Ibland har man tur med var man hamnar. :) Jag har nyss tagit itu med de dagliga göromålen: tömma diskställen, torka bord, bänkar och spisar och sopa golvet.

Började 8 idag, imorgon behöver jag inte vara på skolan förrän 11 då vi bestämt ett basgruppsmöte för att diskutera ytterligare en artikel.

Det känns okej med två kurser just nu, men jag har en känsla av att det kommer hoppa upp och bita mig där bak när det närmar sig tenta!

0 kommentarer: