BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 11 februari 2009

As I burn another page, as I look the other way

Bestämde mig för att inte åka till Härnösand i helgen till slut. Riktigt trist, men jag har inte tid och det insåg jag idag. Jag måste verkligen plugga till tentan i helgen. Jag får åka ner en annan gång!

Idag är jag astrött, men jag måste renskriva en diskussion till vårt grupparbete. Har föreläsning kl 8 imorgon (*headdesk*) och efter den blir det hårdkörning med gruppen ända tills arbetet ska vara inlämnat kl 17. Jösses vad jag ser fram emot att ha arbetet inlämnat, redovisningen avklarad, opponeringen gjord, och tentan bakom mig. Vägrar tänka på att det efter detta börjar en ny kurs, med nya examinationer. Det är i alla fall ingen salstenta på nästa delkurs, utan en hemtenta. Omväxling förnöjer.

Val bad mig ta bilder på korridoren, mitt rum och universitetet. Det senare får bli en annan dag, men bilder på korridoren och rummet är fixat så jag lägger väl kanske in dem här också så småningom. Eller så kanske jag börjar ge guidade turer över webcam, så som jag gjorde åt min bror och brorson när vi hade videosamtal igår!

(Rubriken tagen från Breaking Benjamin - Diary of Jane)

0 kommentarer: