BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 13 maj 2009

It's alright, it's ok

Jag har fullt med disk på skrivbordet, jag behöver tvätta och byta lakan, jag fick underkänt på hemtentan pga tidsbrist (man ska inte börja skriva en hemtenta samma dag som den ska lämnas in), jag har examinerande seminarium och salstenta i Socialt arbete som spökar, jag har fler texter att ge respons på, jag har böcker att läsa och frågor att diskutera, jag har egna texter att skriva till Kreativt Skrivande, jag har en text att skriva till vecka två i Brigits_flame's majtävling (prompt: "Morning glory"), och det är dessutom grått väder, men ändå känns allt helt okej idag.

Björken utanför mitt fönster har efter lång tvekan i bästa Boye-stil fått löv bara sådär över natten sedan igår, det ger mig hopp om sommar och hippiejammande på fälten med vänner.

Skoldagen gick över förväntan. Först en föreläsning om ungdomars identitetsutveckling, och det är ju ett inte alltför tungt ämne att ha att göra med. Sedan övningsseminarium om barns anknytningsprocess där vi diskuterade olika hinder för anknytningsprocessen till omvårdnadsgestalter (föräldrar, dagmammor och dagisfröknar osv) och vad som kan bli konsekvenserna av att anknytningen störs och vilka grundläggande känslomässiga behov små barn har. Riktigt riktigt intressant faktiskt! Ytterligare en aspekt på Socionomområdet som jag skulle kunna tänka mig att arbeta inom i framtiden.

Nej om man kanske skulle göra lite mat och sedan ta itu med något produktivt?

Detta är förresten en fantastisk cover.

0 kommentarer: