BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 29 april 2009

Here's the deal...

Jag suger officiellt på att hålla igång två bloggar samtidigt. Livejournal är så mycket mer än en blogg, det är ett interaktivt community där man aktivt kommenterar på varandras inlägg och lätt kan hitta andra människor med liknande intressen att följa.

Iallafall.

Skolan rullar på. Jag har alldeles för mycket att göra och gör alldeles för lite. Jag är i det stadiet som kan bli när man känner för mycket smärta, kroppen bara stänger av. Jag borde vara skitstressad, men jag tror att jag är beyond that. Jag är så stressad att allt är coollugnt liksom. Men det löser sig.

Vi har äntligen fått riktig vår, det är jättemysigt att sitta ute i solen med hela klassen och njuta på kafferasterna.

Ikväll hade jag, Jessica och Linnéa Twilightkväll. Linnéa såg den för första gången, och nu är hon lika besatt som jag och Jessica är, precis som vi var totalt övertygade om att hon skulle bli när hon väl sett den, trots hennes motvilja i början. Nu är det bara Ida kvar. Hon blåvägrar att se den. Gudars, hon kommer bli så jävla less på oss nu när vi sett den alla tre och kommer prata om den ännu mer. :P

Imorgon är det Valborg, då blir det lite grillning och umgänge med vänner på Nydalahöjd och på campus. Trevligt trevligt.

Såhär såg det ut idag när jag och Ida satt i solen med en kaffe (hon drack choklad) och pratade om våra erfarenheter av död och trauma (vi hade haft föreläsning om biologiskt åldrande). Jag gillar random bilder. Min väska, min rosa Conversesko, och Idas fot.

0 kommentarer: