BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 20 april 2009

Guess the movie

Kom på en rolig idé idag. Att samla på små prylar som kan kopplas till och representera min favoritfilmer/böcker. Istället för att ha något som det står "Twilight" eller "Harry Potter" eller "Bend it Like Beckham" eller "Pride and Prejudice" på, så kan man ha en mer diskret samling. Köpte dessa idag, kul tyckte jag!


Ja, jag är väl medveten om att vampyrerna i Twilight inte har huggtänder. Jag tänkte mera på det här photoshootet när jag köpte tänderna, tyckte det var asroligt.
(Bilder från V-Man och RobertPattinsonWho från V-Man Magazine)

Även fast jag omöjligt tror att någon har missat det, så måste jag väl lägga in anledningen till den silvriga Volvon också. ;)


2 kommentarer:

LindaN sa...

Men din nööörd.. ;D *I allra största positiva bemärkelse* ;)

Zandra con Zéta sa...

Men filmen var ju bara så sjukt dålig att det inte fanns! Okej boken, men filmen hade ju ingenting :) Hon som spelade Bella var en sån där "svår själ som måste spela över för att få till ens en strimma till känsla" och Edward... well.. han såg ju bra ut på långt håll, men vafan :) Lessen att klanka ner massor nu :S Men något positivt med filmen var iaf att... um.. dom såg ju iaf ut som vampyrer! :)