BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 7 oktober 2009

Boden

Jag måste ta mer bilder. Det är så tråkigt med blogginlägg utan bilder. Tänkte faktiskt lägga upp några nu, men då funkar inte bluetoothenheten på mors dator så jag kan inte föra över bilder från telefonen.

Har under min vistelse i Boden hunnit fira min födelsedag med en tjejkväll med bastu och grillning, sedan utgång med Elin, Jana, Henriksson och Gemet. Även firat både Abbes och mors födelsedagar. Mors reaktion när Abbe klev in i hallen var förresten priceless, hon hade ju ingen aning om att min äldsta bror och Abbe också skulle komma upp! Kul att träffa mina bröder och brorson igen. Jag är inte läsklig den här gången heller, så jag har fått busa massor med Abbe. Tyvärr så har han därmed också sjukat ner mig, är väldigt snorig nu och det finns stor risk att jag får feber sen också. Både bror och mor har också blivit lite risiga. Hoppas jag slipper febern för annars tycker mor inte att jag ska åka hem till Umeå imorgon, och det måste jag ju för att skriva hemtenta. (Yippie...) Igår blev det tacos och poker hos Jana och El Maco med Elin och Micke. Mycket trevligt. Bara PO som saknades, men honom träffar jag ju förhoppningsvis imorgon!

Mina skor gick sönder igår, så jag får åka hem till Umeå i mina slitna Converseskor. Var kanske inte vad jag hade tänkt mig eftersom det kommer snöblandat regn och de tar in vatten som läckande såll. Blir till att köpa nya skor asap när jag kommer ner till Umeå. (Yippie igen...)

0 kommentarer: