BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 24 oktober 2009

Inredningsbloggar

Jösses vad jag har saknat inredningsbloggar! Varför slutade jag någonsin att läsa dem? Nu är jag sådär härligt taggad till att fixa och dona i mitt lilla studentrum igen!

Jag måste verkligen köpa en ny taklampa. Eller åtminstone be hyresvärden byta ut den jag har mot en hel, och vit, en! Helst köper jag ju en egen så jag får en jag gillar, men det blir lätt dyrt med lampor. Såhär ser min taklampa ut nu, inte helt skitsnygg, eller hel, och jag har snart levt med den i ett år.


Hallampan ska vi inte ens prata om, den har ingen skärm alls, fast det är en fördel då det ger bra belysning i garderoben. Fast det hade ju kunnat åstadkommas med en enkel spotlight också.

Jag påpekar ganska ofta att jag behöver fler bokhyllor, för man kan aldrig ha för många böcker. Hittade denna bilden på http://ellmania.blogspot.com, kanske är något för mig. Skippa alla möbler och bara ha böcker, eller iallafall stapla dem mot väggarna i högar när hyllorna inte räcker till. ;)


Jag älskar böcker och drömmer om ett eget hemmabibliotek i framtiden. Tror majoritetet av bilderna jag sparat i en inredningsmapp är just på rum fyllda med bokhyllor.

Är riktigt taggad på att städa och fixa och dona nu, men det får vänta tills kissebarnen har flyttat hem igen. Jag har inte ens packat upp min fina nya gröna filt, för så som kissebarnen gått an på min vita filt som täcker den fula fåtöljen... Låt oss säga att det ödet vill jag inte att någon fler filt ska behöva utstå! :P

0 kommentarer: