BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 25 augusti 2009

Pimps n' hoes does omtentaplugg

Nu var det längesen jag skrev något här. Pimps n' hoesfesten som skedde lördagen den 15:e var iallafall mycket lyckad. Jag hade en sjukt rolig kväll! De allra flesta bilderna som togs under denna kväll är inte riktigt lämpliga för publicering, men jag tänkte att jag lägger upp en gruppbild på "The hoes" iallafall! :)


Veckan efter blev det ganska intensivt umgänge med "gänget" eftersom det var mångas sista vecka i Boden innan allvaret började i Umeå igen. Jag är sjukt nöjd med att många av mina vänner bor i Umeå, då blev det inte alls lika jobbigt att åka ifrån Boden. De få som faktiskt bor kvar i Boden kan ju alltid komma och hälsa på!

Nu är jag hur som helst på plats i Umeå igen. Papi skjutsade ner mig i söndags så jag fick med mig rätt mycket grejer, vilket var sweet. Spenderade gårdagen och idag med att packa upp och greja här på mitt rum, och plugga till tentan tillsammans med Ida och Linnéa. Imorgon kl 9 smäller det, då är det omtenta för hela slanten. Det känns faktiskt rätt okej, kommer det bara "rätt" frågor så ska det inte alls vara omöjligt. Sedan om jag tänker på vad jag egentligen skulle ha gjort den 26:e augusti, då blir det genast inte lika roligt med omtenta...:(

0 kommentarer: