BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 2 augusti 2009

Ja jösses!

Jag hade nästan lite väl roligt igår. haha. Blev Bezzerwizzer, Singstar och Guitar Hero 3 med El Maco och PO (jag ägde rätt hårt på Singstar, och inte alls på allt annat. haha). När El Maco gav upp och gick och lade sig spelade jag och PO två omgångar till av Bezzerwizzer, varav en där vi helt fick välja våra favoritkategorier, och han vann ändå. :P Sedan skulle han vara gentleman och följa mig hem. Han hälsade god morgon till varenda människa vi mötte längs vägen. Söt. haha.

Vi plockade med oss Jaol som tog med sig halva systembolaget hem till mig, och så lyssnade vi på musik, drack körsbärsvin, surrade och gormade på i någon timme till. PO bor tydligen i Umeå till vardags (det hade jag ingen aning om!) så jag fick hans nummer så vi kan hitta på nåt eller festa ihop till hösten också. Skoj!

Gick och lade mig kring 10, och när jag vaknade halv fyra så hade jag två meddelanden och ett missat samtal. Hur kan jag inte vakna av signalen "I like to moo moo!"? Det är beyond me när telefonen legat precis bredvid sängen hela tiden!

Nåja, nu ska jag koka mig lite ris och äta chili con carne till frukost. Sedan blir det en dusch och att kvickna till. Elin ringde och ville fara och bada. Hujja. Nejdu, så kul ska vi inte ha. Filmkväll när vi båda blivit människor igen, DET kan jag däremot gå med på! ;)

0 kommentarer: