BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 7 december 2008

Supermassive black hole

Hade en mycket bra lördag! Jag och Elin tog bussen till Luleå vid två. Sprang runt på stan där och åt på Dagoberts. Sen gick vi på bio och såg Twilight. Jag älskar den filmen, och boken, with a passion. Tog bussen tillbaka till Boden vid halv tio, och vi satt och lyssnade på Supermassive black hole på repeat i min iPod (en låt av Muse, från Twilight soundtracket) och dansade loss i våra säten. När vi kom hem till Elin satte vi oss i soffan och drack ett glas rödtjut. Helt plötsligt blev vi sugna på att gå på krogen, även om Elin svurit stenhårt på att det inte skulle bli något krogande för henne i helgen. Det var Hollywoodtema på ICE, glammigt skulle det vara. Vi bestämde oss för att gå lite mot strömmen och körde på ett dark Hollywood, eller Supermassive black hole, som vi sa. Vi gick hem till mig och slängde på oss lite andra kläder, bättrade på sminket och gick loss med tuperingskammen. Vi gick till ICE kring halv ett. Det var skitskoj, jag fick många komplimanger för mitt hår (haha), en kille utnämnde mig "officiellt till kvällens chef". :) Appropå chef, min fd chef var där och skötte ljuset och han hade en fjärrkontroll som man kunde blippa på så ändrades ljussättningen på dansgolvet. Jag fick låna den fjärrkontrollen ett tag, det var skitkul. haha. Jag hade makten över dansgolvet! :D

Jag använde krogandet som experiment. Jag har tänkt att jag ska börja träna på att förändra mitt kroppsspråk och bli en "öppnare" människa. Drack inte särskilt mycket på krogen, eftersom alkohol vanligtvis brukar underlätta för mig och jag ville ha utmaningen. Jag korsade armarna över bröstet en enda gång tror jag, och när jag kom på mig själv ändrade jag genast hållning. Jag försökte aktivt lyssna och hänga med i de konversationer Elin hade med folk hon kände. Jag har vanligtvis inte mycket gemensamt med hennes bekanta och brukar känna mig väldigt obekväm och inte veta vad jag ska säga när de pratar om skotrar och bilar och what not. Jag ansträngde mig i alla fall, och det gick riktigt bra. Över förväntan hela kvällen!

Sen blev vi i alla fall bjudna på efterfest hos Gustavo, och vi drog med oss en kille vi träffade på krogen som var väldigt trevlig. Kul att träffa nytt skojigt folk! Fick på väg till Gutte höra av en tjej att jag "är så jävla vacker", och det är ju aldrig fel. Ego boost. :) Var hos Gustavo från det att krogen stängde klockan tre till omkring sex på morgonen tror jag.

Sov till strax innan ett idag, och sedan dess har jag inte gjort mycket produktivt.

Såhär såg vårt dark Hollywood ut, körde på samma grej som under vårt photoshoot.

PS, shit vad blek jag är. haha

2 kommentarer:

Svägerskan sa...

du får se till att visa mig de där braiga uteställena sedan vid tillfälle. om du kan stå ut med en mindre nykter skåning, hahaha.

Mamma sa...

Där ser man... Men nu är mamma på väg hemåt så nu blir det ordning på dygnen! Eller?? Kram på dig iaf. Ses imorgonkväll. Vill gärna ha en kopp te vid 12-snåret..