BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 4 december 2008

Att beta av punkter

Jag skrev min "Att göra-lista". Det blev ett helt A4 med punkter, och alla punkterna var uppgifter som skulle varit gjorda förra månaden, eller till och med månaden innan det. Så när jag är klar med den här listan är det alltså bara att sätta igång med den här månadens uppgifter!

Men jag har i alla fall kommit en bit på väg idag. Jag har skrivit klart min adjektivlösa konflikt och skickat in till läraren och responsgruppen. Jag har skrivit och skickat respons på de fem moderniserade folksagorna jag hittills fått skickade till mig från min responsgrupp. Det ska vara sju sagor egentligen så det är fler än jag som är sena. Jag har även skickat ett exempel på given respons till läraren. Det tar sig!

Imorgon ska jag gå till biblioteket och be dem fixa PIN-koden till mitt lånekort. Jag tar mig inte in på mina sidor på hemsidan med den PIN-koden bibliotekarien sa att det skulle vara, så det måste ha blivit något fel. Sedan tänkte jag eventuellt testa detta med caféplugg. Börja fila på min egen moderniserade folksaga. Funderar så smått på att använda "Pojken som åt ikapp med jätten", får se om det håller då jag börjar jobba med den.

Men nu ska jag sova! Hoppas att jag somnar fort och sover bra, så jag tar mig upp i bra tid imorgon.

2 kommentarer:

Linda sa...

Heja på! Friskt humör! ETC ETC! ;D

Fraj sa...

Jag vill läsa din saga sen, det verkar väldigt rolig läsning. Den förra meningen är totalt inkorrekt rent gramatiskt, men jag bryr mig inte:D

HEJA HEJA HEJA!