BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 11 september 2008

Update

Jag sket i Luleå, spenderade introveckan i Härnösand bland goda vänner, och läser en kurs i Kreativt skrivande för barn och ungdom som jag tror kan bli mycket skoj. Kommer bli en stor utmaning för mig som verkligen är dålig på att skriva under press. Jag är dessutom med i septembertävlingen på skrivarcommunityt också, veckans ämne är "Mud", deadline på fredag och jag har inte riktigt börjat ännu. Tror jag kommer måsta banga ur den här månaden också. Skit. Det är ju så jäkla roligt att få kommentarer...

Jazz tyckte att jag ska skriva här oftare, och om jag inte har något som är relevant för mitt tema så kan jag väl skriva om vanliga saker också. Okej, jag gör väl ett seriöst försök att uppdatera, om allt möjligt, lite då och då.

Iaf, tack för en jättefin vecka i Härnösand, speciellt till Jonte och Jazz för att jag fick bo hemma hos er. Jag hade skitskoj!

(Synd vi inte hann träffas något John. Det hände så mycket hela veckan, och tiden bara rann iväg.. :/ Nästa gång!)

1 kommentarer:

John sa...

Nu blev jag glad här i min sjukhet. Jag som gått och varit lite småbitter eftersom du inte hörde av dig. Men nu vet jag hur det ligger till så nu ligger du på Plus-listan igen ;)