BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 31 maj 2011

Spaning

Kommer det några inkräktare tro? Det är ju så ofta det kommer bilar nerför vår infart! (I själva verket var det centrifugeringen på tvättmaskinen som gick igång som fick hundarna att vänta besök.)
Published with Blogger-droid v1.6.3

måndag 16 maj 2011

Avkoppling

Bland det mest avkopplande jag vet måste vara att sitta i fårhagen på en stock och bara titta på fåren som tuggar och lyssna på fåglarna som kvittrar i träden runtomkring. Ibland kan det hända att man får skaka av sig en och annan insekt också.
Published with Blogger-droid v1.6.3

tisdag 3 maj 2011

Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys


Det här är vad som spelas flitigt hemma hos mig just nu. Skivan snurrar på "repeat all" mest hela dagen.

Favoritlåten för stunden. Kan tänkas att man går tillbaka och spelar den en extra gång innan man låter stereon gå över till nästa låt.

Bästa stunden på dagen


Fast det brukar ju bli mer än bara en stund, förstås.

måndag 2 maj 2011

2:a Maj 2011

Idag är en sån där dag som jag borde skriva om här, bara för att jag ska få känna mig lite duktig nån gång då jag går tillbaka och läser igenom bloggen.

Mor och far väckte upp mig strax efter klockan 7 då de satt och åt frukost. Efter det somnade jag aldrig om, så det var lika bra att kliva upp. Bara en sån grej! Jag var uppe tidigt! :)

Jag har skrivit en faktatext för barn (skrev om internationella adoptioner riktat till biologiska barn i en familj som tänker adoptera) och skickat in till min gamla lärare sådär två år senare, och har faktiskt också fått en idé till en annan uppgift om att modernisera en antik myt. Så jäkla skönt med lite eld i baken där! Ska försöka ta mig iväg till biblioteket imorgon och låna lite böcker så jag kan göra fler uppgifter.

Sen har jag satt igång en maskin disk, en maskin tvätt, dammsugit och lagat middag också. Inte dåligt.