BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 16 mars 2010

Kontraster

En tisdag klockan 08:50 ser jag ut såhär.


Och lördagkväll på en temafest såg jag ut såhär.



Min basgrupp är äntligen färdiga med processövningen. Eller färdiga och färdiga, vi har lämnat in hela skiten, men vi kommer ju få opponering och måsta korrigera innan vi gör en slutlig inlämning. Idag ska vi träffas halv tio och opponera på en annan grupp. Yippie.

onsdag 3 mars 2010

Några bilder

Såhär ser jag ut då jag ska ut i den milda norrländska vintern!


Jag fick vykort från Los Angeles av en vän idag. ♥


Den här bilden får mig att längta efter sommar. Min fru och jag på promenad från mig till henne. ♥


Jag älskar den här bilden på min papi. Den säger en hel del om hans personlighet. ♥



Satt på skolan från 9-17 idag. Vi var allihopa väldigt trötta på slutet så vi gav upp och gick hem. Ses igen imorgon kl 9 för att fortsätta. Snart klart snart klart snart klart. Bara två veckor kvar, sen ska vi skriva B uppsats.

tisdag 2 mars 2010

Salsa och natt DVD

Såhär ser man ut den 2:a Mars kl 23:20 när man har dansat salsa i två timmar och är helt slut i kroppen. Underbart och sjukt roligt. Nästa vecka är det sista salsalektionen på nybörjarkursen. Trist! Jag vill gärna gå fortsättningskurs men just nu har jag inte råd. :/









Vad gör man när man har tråkigt på universitetsbiblioteket och väntar på sin basgrupp? Jo, då tar man kort på sina fötter.










I söndags skulle jag och tre tjejer ur korridoren plus deras två vänner ha filmkväll och kolla på This Is It. Jag tänkte göra det till mitt uppdrag att konvertera dem till MJ fandom. Det var för övrigt inte min idé att kolla på This Is It, utan detta är något som de bett om i några veckor, vilket är en mycket lovande start! ;) Iallafall, vi fick låna Kalles 42" TV som rullades in till mig, och där står den fortfarande kvar, två dagar senare. Träffade honom i köket tidigare och frågade om han ville ha tillbaka den nu, men det var ingen brådska, han tyckte det var ganska skönt att ha fritt utrymme i rummet. haha. Jag ♥ Kalle! TVn får alltså bo hos mig en stund till. Mycket trevligt att kunna titta på DVD vid sängdags. :) Brownie points till den som kan säga vad jag tittade på då jag tog bilden! ;)

Min vän i Chile är okej. ♥