BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag 31 juli 2009

Nu kunde jag såklart inte låta bli!

Come on over baby there's a whole lotta shakin' goin' on! Östansjönostalgi någon?

Plugga en fredagkväll

Min ackordbok hade inte kommit in ännu. Trist.

Jag sitter seriöst och pluggar en fredagkväll, medan mina vänner är på Lulekalaset. Jag har faktiskt inte råd att åka dit, så istället är jag hemma och har rensat skrivbordet så jag fick mig en arbetsplats där jag kan tentaplugga. *skakar på huvudet* Duktigt, men väl toffligt av mig.

Har fastnat på denna idag. Bättre än "Whole lotta shaking going on" i alla fall. ;)

Sista Juli

Igår blev det en sväng till Lulekalaset med mor för att kolla på Rix FM festival. Jag insåg att Martin Stenmarck är den första artisten som jag frivilligt sett mer än en gång. Blev tvungen att lägga till "frivilligt" när jag kom på att jag faktiskt sett Markus Fagervall tre gånger, utan att det riktigt varit meningen.

Idag måste jag på banken. Finns det något tråkigare? Pengarna bara rinner mellan fingrarna på hyror och annat sådant onödigt. Ska även in en sväng i musikaffären och se om de fått in min bok, vilket hade varit betydligt trevligare.

Sedan ska jag röja i "mitt" rum och försöka gräva fram skrivbordet så jag har någonstans där jag kan sitta och plugga till tentan. Jag har ju det jag gör. Lånade en enorm lunta med papper av Jessica att läsa. Yippie...

Elin ringde just och ville ha filmkväll ikväll, så det blir nog så. Dirty Dancing ftw. :P

tisdag 28 juli 2009

Östansjö 2009 Take II

Jag skrev ett så himla tråkigt inlägg om vår helg i Östansjö så att jag faktiskt borde skämmas lite. Men istället för att försöka överglänsa mina vänner med betydligt mer humoristiska skrivkunskaper, så väljer jag att länka till deras utmärka återgivelser.

Om du vill läsa allt om manuset som komponerades till världens bästa independent-skräckis som skulle resultera i att vi fritt får välja bland alla kändisar, ja då ska du bege dig till Jessikas inlägg här: Östansjö 2009 - Dead girls don't say no

Vill du läsa om hur mycket alkohol som nio personer med gemensamma krafter konsumerade, eller om alla mer eller mindre klyftiga saker som folk sade, ja då ska du bege dig till Frajs citatblogg: Östansjö 2009 - Filocitater

Och vill man, som jag, klämma in en liten bild från spektaklet också, ja då lånar man en från Allergos blogg!

söndag 26 juli 2009

Härlig helg med goda vänner

Tillbaka i Umeå en sväng efter en helg i Östansjö med nio goda vänner från Härnösand. I torsdags tog jag bussen från Boden (via byten i Luleå och Skellefteå) till Lycksele där de plockade upp mig i en minivan som de hyrt i Sundsvall och kört upp i från Härnösand. Hade mycket mycket trevligt. Det spöregnade i princip hela tiden, men ska man ändå bada så kan det väl lika gärna få regna. Vi badade badtunna, bastu och i sjön, drack en massa öl och vin, hade sånglektioner, gick på loppis och spelade Yatsy. Lördag höll regnet upp såpass att vi kunde göra upp eld och sitta ute och mysa.

Idag blev det städning och sedan hemfärd. De skulle köra längs kusten hem, så vi stannade i Umeå för att äta på Frasses (kändes jättekonstigt att gå runt på stan i Umeå med mina vänner från Härnösand, som att mitt "gamla" och mitt "nya" liv blandades!), och sedan efter många om och men (väldigt många enkelriktade gator och gator som endast tillåter bussar i lokaltrafik) så släppte de av mig utanför mitt hus på Pedagoggränd. Nu sitter jag i mitt studentrum i min näst intill tomma korridor i min näst intill tomma stad och känner mig lite ensammen. Har inte varit i Umeå på flera flera veckor, så bara att komma hit överhuvudtaget kändes ju konstigt, men sedan att plötsligt bli helt ensammen efter att ha haft nio personer omrking sig i nästan fyra dagar, det blev faktiskt lite jobbigt. Det är tråkigt att jag inte träffar mina Härnösandsvänner oftare. Sass och Toss flyttar dessutom till Gävle nu, så vem vet när jag träffar dem nästa gång? (Jag vägrar skriva "om".) Nästa år i Östansjö kanske? ;)

Sladden till min telefon ligger i Boden, så jag kan inte föra över några bilder förrän jag åker tillbaka dit. Ska försöka sikta på att åka upp igen så fort som möjligt, måste bara på universitetsbiblioteket här och fixa med lite böcker först. Helst vill jag åka upp redan imorgonkväll men vi får se vad som hinns med!

lördag 18 juli 2009

Recap av veckan

I tisdags blev det en vaniljlatte och toast på stan med Elin, rundtur i El Macos och Janas nya hus som de renoverar för fullt, och efter ett besök på systemet även spontanfest på min loftgång med några vänner och en vattenpipa till kl sju på morgonen.


Onsdag blev det en chokladmintlatte på stan med Elin, Erika och Jill klockan två. Lagomt seg och halvfräsch var man. Sedan begav vi (utom Erika) oss till El Maco och hans bror för en poker och Besserwisserkväll.





Sjukt obehagligt att spela poker mot PeO som satt med de där glasögonen på största delen av tiden. Jag kom två iaf, inte alls dumt tyckte jag. På slutet blev vi less och började spela dåligt, så att vi skulle kunna övergå till Besserwisser. Fredrik dök upp efter en krogsväng i Luleå så vi spelade damerna mot herrarna i jämna lag. Skojigt spel. Vi vann, och sen avvek Elin och Fredrik medan vi övriga spelade två omgångar till. Jill stekte korv och kokade pasta i köket till en mitt i natten-måltid. *gott* Vi begav oss därifrån kring fem på morgonen och det var ruskigt kallt ute.

Torsdag gick jag på stan med mor, och bjöd henne på Caffe Mocha (själv gick jag tillbaka till min vaniljlatte). Åkte en sväng till Storheden med mor och far, sedan hamnade vi i Gammelstan på fika hos fars kusiner.

Fredag var det grillfest hos Elin och Fredrik. Träffade ett gäng av Fredriks kompisar från Luleå, åt sjuuuuukt god mat (oxfilé, potatisgratäng, sallad och haloumi) och spelade Bet your brain. Sen drog jag och Jill iväg på krogen, där vi träffade min kusin Jocke och hans vänner som jag sedan plockade med mig hem på lite efterfest till sådär sex på morgonen.

Idag är det tänkt att det blir ytterligare en utgång. Först var tanken att vi skulle gå ut i Luleå, men det kändes lite sent påkommet, så det blir nog en liten förfest och sedan utgång på Bränna (som egentligen inte heter Bränna längre, utan Diner's Sports Bar, men det säger ingen) precis som igår.

fredag 10 juli 2009

Uppdatering från kökssoffan

Den här bilden tycker jag om. Jag och Emil på Boden Alive. Snott bilden av Erika, sorry. :)


Ibland inser man verkligen vilka fantastiska vänner man har som ställer upp för en utan att tveka. Även sådana som man inte umgåtts med på ca sju år eller så. Bröderna Eriksson for the win! (Ytterligare en bild jag snott av Erika.)



Jag ska snart ta tag i mig själv och bli en normal människa igen. Snart.

Mitt ben och min tatuering var i tidningen igår. De intervjuade oss på vår minnesstund. Vi var till och med på framsidan på båda tidningarna. Stoooor bild på den ena, liten bild på den andra.

måndag 6 juli 2009

Love is a feeling

Idag åkte Elin med mig till Left Hand Tattoo i Piteå så att jag kunde göra min andra tatuering. För att minnas och hedra min Hero turned Angel.









I'll never let you part. For you're always in my heart.

torsdag 2 juli 2009

Michael Jackson's last footage

Denna video är från repetitionerna i Staples Center i Los Angeles den 23:e juni. Två dagar innan han gick bort. Det är helt ofattbart att tänka sig. Det hade varit en helt fantastisk show.



Sleep tight, my love. I'll see you in Neverland when my time is up.